لوگو
ورود و عضویت
0
سبد خرید شما خالی است

7 دلیل برای عدم مهاجرت به آلمان

2 دیدگاه
9 دقیقه برای مطالعه
7 دلیل برای عدم مهاجرت به آلمان

عدم مهاجرت به آلمان شاید برای خیلی‌ها تعجب آور باشد اما باید قبول کنیم دلایلی وجود دارد که شما را ممکن است بطور کلی از مهاجرت به این کشور باز دارد. مهاجرت به کشوری دیگر یک تصمیم بزرگ و مهم است که ممکن است تاثیرات مثبت و منفی بسیاری بر زندگی شخص داشته باشد. برای انتخاب کشور مقصد مهاجرت، باید به مزایا و معایب آن کشور دقت کرد و با اهداف و انتظارات خود سنجید. کشور آلمان یکی از کشورهای پیشرفته و مهاجرپذیر اروپا است که برای بسیاری از افراد جذابیت دارد. اما آیا مهاجرت به آلمان برای همه مناسب است؟ آیا این کشور فقط مزایایی دارد یا معایبی نیز وجود دارد؟ در این مقاله، ما 7 دلیل برای عدم مهاجرت به آلمان را بررسی می‌کنیم که ممکن است برای برخی از افراد دلسرد کننده باشد.

1. حضور مهاجران هنجارشکن

تعداد بسیار زیادی مهاجر غیر قانونی هر سال وارد این کشور می‌شوند که در سرتاسر آلمان می‌توانید آنها را ببینید. این مهاجران گاهی با مشکلات رفتاری روبرو هستند و باعث شدند در این کشور جرم و جنایت افزایش پیدا کند. اگر چه این کشور سعی در کنترل آنها دارد ولی هنوز موفقط نشده است و این می‌تواند یک دلیل بزرگ برای عدم مهاجرت به آلمان باشد.

2. یادگیری زبان آلمانی

زبان رسمی و محبوب در کشور آلمان، زبان آلمانی است. اگر شما قصد دارید به این کشور مهاجرت کنید، باید حتما این زبان را یاد بگیرید و تسلط کافی به آن داشته باشید.

زبان آلمانی یک زبان پیچیده و سخت است که نیاز به زمان و تلاش زیادی برای یادگیری دارد. بسیاری از کلمات آلمانی بلند و سخت تلفظ هستند و قواعد گرامری آن نیز متنوع و دقیق هستند. برای مهاجرت به آلمان، شما باید حداقل سطح B1 زبان آلمانی را داشته باشید که برای رسیدن به آن، باید حدود 300 ساعت کلاس زبان را گذرانده باشید.

عدم مهاجرت به آلمان

برای تحصیل، کار و ادغام در جامعه آلمانی، شما باید سطح بالاتری از زبان آلمانی را فرا بگیرید که ممکن است سال‌ها طول بکشد. اگر شما علاقه و استعداد خاصی برای یادگیری زبان ندارید یا فکر می‌کنید که زبان آلمانی با شخصیت و فرهنگ شما سازگار نیست، ممکن است مهاجرت به آلمان برای شما چالش برانگیز باشد.

3. صف سفارت

برای مهاجرت به آلمان، شما باید از طریق سفارت آلمان در کشور خود ویزا درخواست کنید. اما متاسفانه، به دلیل تقاضای زیاد برای مهاجرت به آلمان، صف سفارت این کشور بسیار طولانی و زمان‌بر است. شما باید مدت‌ها منتظر بمانید تا نوبت شما برسد و بتوانید وقت مصاحبه بگیرید.

این فرآیند ممکن است باعث از دست رفتن فرصت‌های شغلی، تحصیلی و زندگی شما شود. همچنین، شما باید مدارک و شرایط خاصی را برای اخذ ویزا ارائه کنید که ممکن است برای شما دشوار یا غیرممکن باشد. برای مثال، برای مهاجرت تحصیلی به آلمان، شما باید پذیرش از یک دانشگاه آلمانی داشته باشید که برای بدست آوردن آن، باید رقابت سختی را پشت سر بگذارید.

برای مهاجرت کاری به آلمان، شما باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آلمانی داشته باشید که برای یافتن آن، باید مهارت‌ها و تجربه‌های خاصی را اثبات کنید. برای مهاجرت خانوادگی به آلمان، شما باید یک خویشاوند آلمانی یا اقامت‌دار آلمان داشته باشید که بتواند از شما حمایت مالی و معنوی کند. این مسائل ممکن است دلیلی برای عدم مهاجرت به آلمان باشد.

4. یافتن شغل مناسب

مقایسه مهاجرت به انگلستان یا آمریکا؟

اگرچه نیروی کار متخصص در آلمان کم است اما شرکت‌ها برای استخدام سختگیری‌های زیادی دارند. اگر شما قصد دارید به آلمان مهاجرت کنید و در آنجا کار کنید، باید در نظر داشته باشید که بازار کار این کشور رقابتی و چالش‌برانگیز است.

شما باید با استانداردهای بالای کاری و فرهنگی آلمانیان سازگار شوید و نشان دهید که مهارت‌ها و تجربه‌های شما برای شغل مورد نظر شما کافی و مناسب است. شما باید از طریق رزومه، نامه انگیزه، مصاحبه و آزمون‌های کاری خود را به کارفرمایان آلمانی معرفی کنید و از توانایی‌های خود برای انجام وظایف شغلی اطمینان دهید.

شما باید همچنین با قوانین و مقررات کاری آلمانی آشنا باشید و حقوق و تعهدات خود را بدانید. شما باید با مالیات‌ها، بیمه‌ها و سیستم بازنشستگی آلمانی نیز آگاهی داشته باشید و بتوانید از آن‌ها به نفع خود استفاده کنید. اگر شما به دنبال یک شغل خلاقانه، مستقل یا پردرآمد هستید، ممکن است با مشکلاتی در بازار کار آلمان روبرو شوید. زیرا این کشور بیشتر به شغل‌های فنی، صنعتی و اداری تمایل دارد و برای شغل‌های دیگر فرصت‌های کمتری وجود دارد.

5. اخذ پذیرش

اگر شما می‌خواهید در آلمان تحصیل کنید، باید ابتدا یک پذیرش از یک دانشگاه آلمانی بگیرید. این پذیرش شرط اساسی برای اخذ ویزای تحصیلی و اقامت در آلمان است. اما اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمانی یک کار آسان نیست. شما باید با شرایط  ورود به دانشگاه‌های آلمانی آشنا باشید و بتوانید آن‌ها را برآورده کنید. شما باید مدارک تحصیلی خود را تایید و ترجمه کنید و نشان دهید که معادل با مدارک آلمانی است.

شما باید سطح بالایی از زبان آلمانی یا انگلیسی را بسته به رشته تحصیلی خود اثبات کنید و نمرات بالایی در آزمون‌های زبان بگیرید. شما باید انگیزه و هدف خود را برای تحصیل در آلمان در نامه انگیزه بنویسید و از علاقه و توانایی خود برای ادامه تحصیل در رشته مورد نظر خود بگویید. شما باید با برنامه درسی و سیستم آموزشی دانشگاه‌های آلمانی آگاهی داشته باشید و بتوانید با آن‌ها سازگار شوید. شما باید با رقابت بالای دیگر داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌های آلمانی مقابله کنید و بتوانید

6. شرط سن

عدم مهاجرت به آلمان

برای مهاجرت به آلمان، شما باید به سن خاصی برسیده باشید. این سن بسته به نوع مهاجرت متفاوت است. برای مثال، برای مهاجرت تحصیلی به آلمان، شما باید حداقل 18 سال داشته باشید و برای مهاجرت کاری به آلمان، شما باید حداقل 20 سال داشته باشید. برای مهاجرت خانوادگی به آلمان، شما باید حداقل 21 سال داشته باشید و برای مهاجرت سرمایه گذاری به آلمان، شما باید حداقل 25 سال داشته باشید. این شرط سن ممکن است برای برخی از افراد مانعی برای مهاجرت به آلمان باشد.

7. مالیات بالا

یکی از معایب زندگی در آلمان، مالیات بالایی است که از شهروندان و مهاجران دریافت می‌شود. آلمان یکی از کشورهایی است که نرخ مالیات بر درآمد بالاترین در جهان را دارد. برای مثال، در سال 2023، نرخ مالیات بر درآمد برای کسانی که درآمد سالانه بیش از 57 هزار یورو داشتند، 42 درصد بود. این نرخ برای کسانی که درآمد سالانه بیش از 270 هزار یورو داشتند، به 45 درصد افزایش یافت. علاوه بر این، شهروندان و مهاجران در آلمان باید مالیات‌های دیگری را نیز پرداخت کنند، مانند مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر املاک، مالیات بر سود سرمایه‌گذاری، مالیات بر بیمه‌ها و مالیات بر واردات. این مالیات‌ها باعث می‌شوند که هزینه زندگی در آلمان بالا رود و قدرت خرید مردم کاهش یابد. اگر شما به دنبال یک کشور با مالیات پایین هستید، ممکن است مهاجرت به آلمان برای شما جذاب نباشد.

کلام آخر

در این مطلب سعی کردیم نقاط ضعف و دلایل عدم مهاجرت به آلمان را شرح دهیم. البته این کشور به‌اندازه‌ای جذابیت دارد که با وجود این ضعف‌ها هنوز برای مهاجرت به آلمان، افراد انواع روش‌های قانونی و غیر قانونی را امتحان می‌کنند.

2 پاسخ به “7 دلیل برای عدم مهاجرت به آلمان”

  1. زهرا گفت:

    مالیات اینجا واقعا عذاب میده من ۳۶۰۰ یورو حقوق میگیرم دریافتم ۱.۸۰۰ یورو

  2. متینا گفت:

    اینقدر دروغ
    چقدر‌پول گرفتید از دولت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رضایی
۱۳ دی ۱۴۰۲

نام کتاب زبان مورد نیاز خود را جستجو کنید و آن را بیابید

کلاس