اخبار جهان

چگونه قلیان نو را طعم دار کنیم

معمولاً قلیان نو اگر قبل از استفاده با روش های مختلف طعم دار نشود ممکن است بو و مزه جالبی نداشته باشد چون تداخل مواد استفاده شده در ساخت قلیان و تنباکو ممکن است بوی خاص و نامطبوعی را ایجاد کند که باب میل افراد استفاده کننده از قلیان نباشد. برای از بین رفتن این مشکل و طعم دار کردن قلیان از مواد مختلف مصنوعی و ارگانیک با توجه به سلیقه استفاده می شود. بنابراین کسانی که قلیان نو خریداری می‌ کنند و می خواهند بوی نامطبوع اولیه آن از بین برود بهتر است از روش های مختلف طعم دار کردن قلیان با استفاده از مواد مختلف ارگانیک و مصنوعی استفاده کنند و همچنین زغال موجود در قلیان بسیار مهم است که میتوان خط تولید زغال فشرده را  در ایمان زغال ببینید

روش های طعم دار کردن قلیان نو

برای طعم دار کردن قلیان نو روش های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آنها می توان طعم نامطبوع اولیه قلیان را که در اثر تداخل مواد استفاده شده در ساخت قلیان و تنباکو ایجاد می شود را از بین برد. در ادامه به برخی از روش های طعم دار قلیان نو به صورت مختصر اشاره می شود.

آب بندی قلیان نو با پارچه یا فویل آغشته به تنباکو

از جمله روش های متداول برای از بین بردن بوی نامطبوع اولیه قلیان نو، آب بندی قلیان با پارچه یا فویل آغشته به تنباکو است. در این روش فویل آلومینیومی یا پارچه آغشته به آب تنباکو دور تنه یا محفظه قلیان پیچانده می شود تا به مرور زمان، آب تنباکو وارد بافت های قلیان شده و بوی نامطبوع اولیه آن را از بین ببرد.

همین حالا بخوانید  تأثیر جنگ‌ها بر زندگی غیرنظامیان

استفاده از شیره تنباکو

استفاده از شیره تنباکو یکی دیگر از روش های از بین بردن بوی نامطبوع اولیه قلیان نو است. در این روش شیره تنباکو را به داخل تنه یا محفظه قلیان می ریزند و چند بار آن را تکان می دهند تا شیره تنباکو در بافت های قلیان نفوذ کرده و بوی نامطبوع چوب  را از بین ببرد.

استفاده از اسانس های طعم دهنده

استفاده از اسانس های طعم دهنده یکی دیگر از روش های از بین بردن بوی نامطبوع اولیه قلیان نو است در این روش انواع اسانس های ارگانیک یا مصنوعی طعم دهنده مثل وانیل، ترشی، سیب، پرتقال و غیره به آب قلیان اضافه می شوند تا در هنگام استفاده به بافت های قلیان نفوذ کرده و طعم اولیه نامطبوع آن را از بین ببرند.
همچنین در این روش می توان سانس های طعم دهنده را به صورت مستقیم بر روی تنباکو ریخت تا در هنگام استفاده طعم نامطبوع اولیه قلیان نو احساس نشود.

استفاده از سبزیجات و میوه های خشک

استفاده از سبزیجات و میوه های خشک روشی دیگر برای از بین بردن طعم نامطبوع اولیه قلیان نو است در این روش می توان سبزیجاتی مثل نعناع، ریحان و غیره را به آب قلیان اضافه کرد تا پس از استفاده، این آب وارد بافت های قلیان شده و طعم آن را تغییر دهد.
همچنین می توان سبزیجات خوش طعم و عطر را در مقدار مناسبی آب به مدت مشخص بجوشانید سپس آب جوشیده شده با سبزیجات خوش عطر و طعم مورد نظر را در محفظه  قلیان ریخته و از قلیان استفاده نمود.

همین حالا بخوانید  لزوم فراگیری حسابداری: چرا تسلط بر زبان پول و کسب‌وکار برای آینده شما حیاتی است؟

استفاده از چای عمل آمده

از روش های طعم دادن به قلیان نو، استفاده از چای عمل آمده است که در کشورهایی مثل ترکیه طرفدار دارد. در این روش چای در آب جوشیده شده ریخته می شود و سپس مدت مشخصی در حرارت مناسب قرار می گیرد تا دم بکشد سپس چای دم کشیده به آب قلیان اضافه می شود.

استفاده از میوه های تازه

استفاده از میوه های تازه یکی دیگر از روش های طعم دادن به قلیان نو است در این روش می توان میوه های تازه مثل لیمو، پرتقال، گریپ فروت و غیره را خرد کرده و به آب قلیان اضافه نمود. سپس برای مدت مشخصی از قلیان استفاده نمود تا این مواد جذب بافت قسمت های مختلف قلیان شود.

 

سخن پایانی 
چگونه قلیان نو را طعم دار کنیم شاید سوال متداولی باشد که ذهن مخاطبان و  دوستداران قلیان را به خود مشغول کند. معمولا قلیان های نو وقتی برای اولین بار مورد استفاده قرار می گیرند ممکن است بوی نامطبوعی از آنها به دلیل تداخل مواد استفاده شده برای ساخت قلیان و تنباکو ایجاد شود.
برای از بین رفتن بوی نامطبوع اولیه قلیان نو می‌ توان از روش های مختلف طعم دار کردن قلیان مثل اضافه کردن مواد مختلف ارگانیک و مصنوعی به آب قلیان، محفظه قلیان یا تنباکو استفاده نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا